Returnare și schimb — BaByliss.md
Livrare NEW 3 in 1 Air Wand Returnare
ro
close
ro
Plăci de îndreptat părul Uscătoare de păr Accesorii Gift Cards sale
Livrare NEW 3 in 1 Air Wand Returnare

În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, în cazul unei neconformităţi, consumatorul are dreptul de a solicita vînzătorului să i se aducă produsul la conformitate gratuit, prin reparare sau înlocuire, conform alin. (3)–(12), ori să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului sau restituirea contravalorii pentru acest produs prin rezoluţiunea contractului.

Totodată prevederile stipulate în Anexa nr.1  a Legii Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „ Privind protecția consumatorului” cu privire la Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar indică expres asupra categoriei de produse “mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasnice, ș.a..)” care nu pot fi returnate dacă sunt de o calitate corespunzătoare dar nu vă convin după criterii precum culoare, forma, mărimea, textura și/sau alte motive precum cele menționate supra.

Consumatorul nu dispune de dreptul de a returna produsele comandate în cazul în care sunt de calitate corespunzătoare în conformitate cu prevederile Legii privind protecția consumatorilor.

La depistarea mărfii de calitate necorespunzătoare, cererile, pretențiile sau reclamațiile se acceptă din prima zi, începând cu momentul livrării ori în orice altă zi lucrătoare pe toată durata perioadei de garanție. Pentru a beneficia de acest drept este necesară prezentarea produsului în ambalajul original și nedeteriorat, a tuturor părților componente, a certificatului de garanție și a bonului fiscal la centrul autorizat de deservire și reparație indicat expres în certificatul de garanție pentru a fi ulterior verificat și pentru a stabili starea de fapt al produsului cât și faptul dacă corespunde acesta ori nu cerințelor pentru a fi considerat de o calitate corespunzătoare sau necorespunzătoare.

Aboneaza-te la newsletter și vei afla toate noutățile și ofertele Babyliss Moldova
Click aici