Termeni și condiții — BaByliss.md
Style your hair anywhere Returnare
ro
close
ro
Plăci de îndreptat părul Uscătoare de păr Accesorii Gift Cards sale
Style your hair anywhere Returnare

În prezentul document sunt stabiliți termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.babyliss.md cât și toate condițiile de achiziționare a produselor și a serviciilor prin intermediul site-ului nostru, politica de confidențialitate, politica și condițiile de returnare a produselor și alte politici ori regulamente care fac parte componentă a acestui document, numit în continuare „Termeni și condiții”.

Produsele și serviciile comercializate sau oferite prin intermediul platformei online www.babyliss.md sunt oferite de către S.R.L. „ Sentau ”, IDNO 1003600060655 cu sediul în mun. Chișinău, str. Socoleni 16/1 oficiul 34, denumită în continuare „Societate”.

S.R.L. „ Sentau ” își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile, în conformitate cu legislația Republicii Moldova în vigoare, fără nicio formalitate și fără preaviz. Modificările vor fi afișate în această pagină și vor avea efect imediat. Accesul în Website implică faptul că dumneavoastră ați luat cunoștință și v-ați dat acordul asupra noilor termeni. S.R.L. „ Sentau ”  își rezervă dreptul de a modifica oricând Website-ul, structura și arhitectura acestuia sau elementele de design, fără nicio formalitate și fără notificare prealabilă.

 

Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest web site. Prin urmare vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile date iar Clientul este obligat să monitorizeze cu regularitate modificările date.

1.1.Definiții generale

 

  1. Tranzacție – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs al societății;

 

Acest site este deținut și administrat de "Sentau" S.R.L. La înregistrarea comenzii în magazinul online, Clientul acceptă Termenii și condițiile de vânzare a produselor (în continuare – Termeni și condiții) prezentate mai jos.

Acești Termeni și Condiții, precum și informația despre produsele afișate pe site sunt oferte publice, în conformitate cu articolul 681 din Codul civil al Republicii Moldova și a Legii nr. 284 privind Comerțul Electronic. Cumpărătorul, după ce a luat cunoștință cu textul acestor condiții de vânzare, le acceptă prin bifarea alineatului "Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții".

Relațiile dintre client si vanzator sunt stabilite în baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protectia drepturilor consumatorului, și a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.

Aboneaza-te la newsletter și vei afla toate noutățile și ofertele Babyliss Moldova
Click aici